How can a piece of fabric look so darn chic?

En Poncho følger deg enkelt fra jobbchic til comfy weekendmodus. Dette er en stilfull allrounder som vi ikke skjønner hvordan vi klarte oss uten!

Å ta på seg en lun poncho en skarp sommermorgen når solen enda ikke har fått helt tak er en herlig start på dagen. Både kashmir-og merinoull er myke, deilige fibre man kan ha rett på huden uten ubehag og kløe.

Beste reisefølge
Som reisefølge er poncho en ”no-brainer” fordi den er superlett, tar minimalt med plass og luner deilig både på fly og i bil. Og den kan fint erstatte jakken. Som vår- og sommerplagg er den uunnværlig. Vi elsker lange, lyse sommernetter i kashmirponcho.

Passer til alt!
Ponchoen kom inn i motebildet allerede på 60-tallet og har egentlig aldri forsvunnet. Det er lett å forstå, for den er lekker til både jeans, shorts, skjørt, over kjole – you name it. Og den er like flatterende uavhengig av fasong eller høyde!

Styling
Ponchoen kan styles med kule brosjer eller et belte eller silkeskjerf i livet. Den funker også lag på lag, over for eksempel en skinn- eller dongerijakke på kjølige dager.

I en travel hverdag kan du også gjemme deg i den om du skal lure deg på butikken i treningsbuksen. Go Poncho!

 

Eldre innlegg Nye innlegg