Kashmir-entusiastene

Ideen til Sunday Stories oppstod i Hong Kong i 2015, da Sunniva og Sofia møttes. Med en felles interesse for kashmirull, skandinavisk design og godt håndverk bestemte vi oss for å skape noe sammen. Vi fikk med oss kashmir-entusiastene May Åshild, Henrik og Truls fra Bergen, og sammen etablerte vi Sunday Stories. 

Vi brenner for gode naturmaterialer, og bruker kun kashmir- og merinoull i kolleksjonene våre. Målet er at klærne skal bli dine hverdagsfavoritter. Tidløse plagg i så god kvalitet at de holder sesong etter sesong.

Vi benytter den fineste kashmirullen fra geiter som lever i fjellene i Himalaya. Det harde klimaet gjør ullen ekstremt myk, varm og lett. Geitene blir ikke klippet, men gredd, slik at ullen naturlig felles. Det er dette som gjør kashmirull så eksklusiv og kostbar. Merinoull kommer fra Merinosau og denne ullen er også spesielt fin og myk, og i tillegg slitesterk. På grunn av de ekstra fine, myke fibrene, er både kashmir- og merinoull kløfri og kan brukes av mange som ellers ikke tåler ull rett på kroppen.  

Produktutvikling er en sentral del av vårt konsept, og vi vil kontinuerlig tilby og teste ut nye og spennende kashmirprodukter gjennom våre samarbeidspartnere. Vi vektlegger ansvarlige leverandører, og besøker alltid fabrikkene vi jobber med.  

Har du ideer eller tilbakemeldinger til oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss gjerne en e-post, vi svarer alltid!
hello@sunday-stories.com

 

Sofia og Sunniva i Nepal