Personvern

Personvernerklæring

Nettstedet Sunday-stories.no eies og drives av Sunday Stories AS med org.nr. 917 871 140

Nettstedet Sunday-stories.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Er du registrert som kunde hos oss, vil du kunne motta e-post med nyheter og gode tilbud. For å bli medlem av denne e-post listen må du samtykke til denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Sunday Stories er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Sunday Stories tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på hello@sunday-stories.no

Nettstedet sunday-stories.no

Vårt nettsted sunday-stories.no gir deg informasjon om oss og våre produkter, og mulighet for å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i «The Sunday Tribe» for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

Sunday Stories nyhetsbrev

Sunday Stories sitt nyhetsbrev er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud fra oss, samt nyheter som kommer.

Medlemskapet er gratis. For å bli medlem må du godta å motta nyhetsbrev fra Sunday Stories på e-post. Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten fra oss. Du kan også sende oss en e-post på hello@sunday-stories.com

Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Shopify, Stripe/Paypal for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.    

Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies brukes til navigering på nettsiden, funksjonforbedring, analyse og relevant markedsføring. Det vi bruker informasjonskapsler til er:

  • Google Analytics: webstatistikk. Brukes til å analysere brukeratferd til for å bedre forstå hvordan nettsidene brukes.
  • Google Ads: konverteringssporing og remarketing. Brukes for å:
    a) Måle konverteringer 
    b) Vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
  • Facebook: sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting. Brukes for å:
    a) Muliggjøre interaksjon i sosiale medier 
    b) Måle konverteringer
    c) Vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler.
Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

E-post: hello@sunday-stories.no

Post: Sunday Stories AS, Tømmeråsen 19, 5232 Paradis
Telefon: 906 44 299

Web: www.sunday-stories.no